måndag 2 december 2013

Loppi Blogbag

Vi fick möjligheten att ännu en gång pröva Loppi Blogbag. Innehållet i den här bagen var anpassat till barn äldre än 1 år.

LEGO® DUPLO® Det är lekdags i djurparkens polarområde. Ha kul på isen med den söta isbjörnsungen och pingvinen! Lek med de transparenta isblå och stengrå LEGO® DUPLO® klossarna! Börja ditt livs LEGO byggäventyr med vänliga DUPLO djur! Rekommenderad ålder: fr 1,5 år. Det här blir en perfekt julklapp till dottern.

•   Folksams praktiska barnkit som är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Innehåll: vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm. En perfekt liten väska som man lätt kan ha med sig.

•   Coops ekologiska majssnacks av majs och solrosolja. Härligt frasiga som smälter i munnen. Majskrokarna är glutenfria. Dottern på 2,5 år tog påsen direkt och satte sig i soffan och åt. Är ju perfrkt med ett nyttigt snacks till henne och lätta att ha med sig.

•   Coops ekologiska fruktdryck utan tillsatt socker, enbart naturligt förekommande sockerarter. Finns i smakerna äpple och päron. Jag gillar sådana här drycker till barn som inte innehåller tillsatt socker, även jag som vuxen dricker av de ibland.

•   Coops praktiska Klämmis, kan ätas såväl med sked som direkt ur förpackningen tack vare den fiffiga pipen. Den är enkelt att försluta förpackningen igen om inte allt går åt. Korken är barnsäker och kommer i smakerna: päron, kiwi och banan, – päron
, banan och jordgubb, – äpple, banan och mango. Den här fick jag gömma undan då både dottern och sonen älskar dem, kan ta fram den när vi köpt en till.

•   KidsZoo från Acrilex är en serie med vitaminer, mineraler och fiskolja för barn från ett år. Det smakar gott och är speciellt framtagna för barn som periodvis är lite kinkiga med maten, men ska naturligtvis inte ersätta en bra kost. KidsZoo innehåller naturliga smaker och färger, inga konstgjorda sötningsmedel. Som godis och när barnen fått dagsdosen ville de ha mer. Blev att sätta undan burken ur synhåll. Men perfekt om de äter dåligt under en period.

•   Pixibok från Bonnierförlagen - den populära illustrerade barnboken i miniformat. Pixi-böcker är perfekta att ha i bilen eller i väskan när man är ute på stan. Små och tunna.

Tack Loppi för att vi fick ta del av detta.
Pernie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar